Servicii

Nutriționist-dietetician licențiat

Programe de scădere în greutate

Cea mai bună dietă pentru a scădea în greutate este cea pe care tu poți să o urmezi! Cu ajutorul nostru, vei învăța să faci alegerile alimentare corecte, astfel încât pierderea kilogramelor să fie naturală. Nu îți promitem o scădere în greutate rapidă sau bazată pe diete foarte restictive. Din contra, ne dorim să rămâi prieten cu mâncarea, să îți educi gusturile și obiceiurile alimentare, iar menținerea greutății obținute să fie și ea: naturală și de durată.

** Rezultatele programelor de scădere în greutate variază de la persoană la persoană. O persoană poate să slăbească mai mult sau mai puțin, în funcție de vârstă, starea de sănătate,  istoricul ponderal etc. O dietă poate avea rezultate uimitoare asupra unora  și rezultate mai puțin spectaculoase asupra altora.
Pentru obținerea rezultatelor dorite este necesară monitorizarea și adaptarea dietei în mod constant!
Weight-Loss-h-650x431

Programe de educație alimentară:

Reînvață să mănânci!

Într-o lume în care toata lumea se pricepe la nutriție, e greu să alegi informații corecte și actuale. Te putem ajuta să ai o alimentație echilibrată, variată, moderată și adaptată pentru tine.  Aceste principii stau la baza alimentației sănătoase și ele ne ghidează în stabilirea recomandărilor nutriționale.

Micul nutriționist

Ateliere de nutriție pentru copii preșcolari și școlari.Copiii au șansa  învețe  facă alegeri alimentare corecte.  oferim ateliere distractive, adaptate din punct de vedere al informației: scurte prezentări, jocuri, povestioare și poezii. Atelierele se pot adapta în funcție de numărul copiilor și gradul de înțelegere al acestora.

Nutriție clinică

se adresează persoanelor care suferă de anumite afecțiuni medicale și care au nevoie de ajutor special în stabilirea dietei.

Programe Corporate 

se adresează companiilor care înteleg că alimentația poate influența starea de bine a angajaților. Programele pot fi personalizate, la cerere, în funcție de numărul participanților și tema de discuție.

Nutriție sportivă

planuri de nutriție pentru sportivi, pentru a îmbunătați performanța, rezistența și recuperarea.

Programe personalizate pentru perioade specifice: copii și adolescenți, sarcină și alăptare.

Tu ai intrebări, noi avem răspunsuri!

Vei primi ajutor specializat în nutriție și dietetică, recomandări competente, documentate și actuale.

Contactați-ne acum

Cabinet de nutriție și dietetică DietHelp, nutriționist dietetician Ana-Maria Gal