Servicii

Cabinet de nutritie si dietetica

Programe de scadere in greutate

Cea mai buna dieta pentru a scadea in greutate este cea pe care tu poti sa o urmezi! Cu ajutorul nostru, vei invata sa faci alegerile alimentare corecte, astfel incat pierderea kilogramelor sa fie naturala. Nu iti promitem o scadere in greutate rapida sau bazata pe diete foarte restictive. Din contra, ne dorim sa ramai prieten cu mancarea, sa iti educi gusturile si obiceiurile alimentare, iar mentinerea greutatii obtinute sa fie si ea: naturala si de durata.

** Rezultatele programelor de scadere in greutate variaza de la persoana la persoana. O persoana poate sa slabeasca mai mult sau mai putin, in functie de varsta, starea de sanatate,  istoricul ponderal etc. O dieta poate avea rezultate uimitoare asupra unora  si rezultate mai putin spectaculoase asupra altora.
Pentru obtinerea rezultatelor dorite este necesara  monitorizarea si adaptarea dietei in mod constant!
Weight-Loss-h-650x431

Programe de educatie alimentara:

Reinvata sa mananci!

Intr-o lume in care toata lumea se pricepe la nutritie, e greu sa alegi informatii corecte si actuale. Te putem ajuta sa ai o alimentatie echilibrata, variata, moderata si adaptata pentru tine.  Aceste principii stau la baza alimentatiei sanatoase si ele ne ghideaza in stabilirea recomandarilor nutritionale.

Micul nutritionist

Ateliere de nutritie pentru copii prescolari si scolari. Copiii au sansa sa invete sa faca alegeri alimentare corecte. Va oferim ateliere distractive, adaptate din punct de vedere al informatiei: scurte prezentari, jocuri, povestioare si poezii. Atelierele se pot adapta in functie de numarul copiilor si gradul de intelegere al acestora.

Nutritie clinica 

se adreseaza persoanelor care sufera de anumite afectiuni medicale si care au nevoie de ajutor special in stabilirea dietei.

Programe Corporate 

se adreseaza companiilor care inteleg ca alimentatia poate influenta starea de bine a angajatilor. Programele pot fi personalizate, la cerere, in functie de numarul participantilor si tema de discutie.

Nutritie sportiva

planuri de nutritie pentru sportivi, pentru a imbunatati performanta, rezistenta si recuperarea.

Programe personalizate pentru perioade specifice: copii si adolescenti, sarcina si alaptare.

Tu ai intrebari, noi avem raspunsuri!

Vei primi ajutor specializat in nutritie si dietetica, recomandari competente, documentate si actuale.

Contactati-ne acum

Cabinet de nutritie si dietetica DietHelp